Refinansiering av kredittkort

Kredittkort kan være et veldig praktisk betalingsmiddel, spesielt når du ikke ønsker å bære mye kontanter rundt. Men hvis du ikke betaler av balansen hver måned, kan kredittkortgjeld være en stor byrde på lommeboken din på grunn av høye renter. Refinansiering av kredittkortgjeld kan være en smart løsning for alle som ønsker å redusere sine månedlige kostnader.

Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
*Eks: Samlet lånebeløp 250 000 kr. Årlig nom. rente 11.69 %. Effektiv rente 14.87 %. Etableringsgebyr 950 kr. Totalt å betale 392 901 kr. Løpetid min. 1 år – maks. 15 år. Eff.rente: 6,82% - 48,76%.

Hva er refinansiering?

Refinansiering betyr at du tar opp et nytt lån for å betale av eksisterende gjeld. Når det gjelder kredittkortgjeld, kan det være lurt å refinansiere ved å ta opp et annet type lån, for eksempel et forbrukslån med lavere rente. Dette kan hjelpe deg med å betale av kredittkortgjelden din raskere, og du vil kunne spare penger på renter over tid.

Hvorfor du bør refinansiere kredittkortgjeld

I Norge kan refinansiering av kredittkortgjeld være spesielt gunstig på grunn av de høye rentene som kredittkortselskapene vanligvis belaster. Hvis den effektive renten på din kredittkortgjeld er 17,5 prosent. Dette betyr at hvis du har en kredittkortgjeld på for eksempel 100 000 kroner, vil du betale 17 500 kroner i renter bare det første året.

Finn refinansieringsløsning med SuperFinans

Sammenlignet med dette kan du refinansiere kredittkortgjelden din med et forbrukslån som har en mye lavere rente. For eksempel, hvis du kan få et forbrukslån med en rente på 8 prosent, vil du betale bare 8 000 kroner i renter det første året på samme beløp på 100 000 kroner. Dette betyr at du kan spare 9 500 kroner i renter det første året alene.

Refinansier kredittkortgjelden din her

Det er også viktig å merke seg at refinansiering av kredittkortgjeld kan hjelpe deg med å få en bedre oversikt over din totale gjeld, siden du vil ha en fast månedlig betaling i stedet for flere forskjellige betalinger til ulike kredittkortselskaper. Dette kan gjøre det enklere for deg å holde styr på dine betalinger og planlegge din økonomi bedre.

Refinansiere med SuperFinans:

  1. Velg lånebeløp, lånetidspunkt og månedlig nedbetaling
  2. Fyll ut lånesøknaden
  3. Du får mange tilbud fra ulike långivere
  4. Velg det som passer for deg