Refinansiering av lån og kredittkort

Samle dine forbrukslån og kredittkortgjeld gjennom oss. Her fyller du ut et søknadsskjema som blir sendt til 19 forskjellige banker. SuperFinans er en del av Sambla Group.

  • Det koster ingenting å bruke vår tjeneste
  • Spar tid på å sende én søknad til flere banker
  • Du velger det beste tilbudet for deg
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
*Eks: Samlet lånebeløp 250 000 kr. Årlig nom. rente 11.69 %. Effektiv rente 14.87 %. Etableringsgebyr 950 kr. Totalt å betale 392 901 kr. Løpetid min. 1 år – maks. 15 år. Eff.rente: 6,82% - 48,76%.

Refinansiering av lån og kredittkort er supersmart – velg det beste tilbudet for deg

Å ha flere lån hos forskjellige banker blir veldig kostbart i lengden. Trenger du for eksempel refinansiering av kredittkort og har mange smålån å betale på, kan du spare mye på å samle alle lånene du har hos en bank. Men å «shoppe» tilbud om å samle lån hos flere banker kan ta veldig lang tid, og det kan bli vanskelig å sammenligne hvilken avtale er best for deg over tid. 

Det er nemlig ikke slik at alle banker opererer med de samme retningslinjene for å gi sine beste lånevilkår. Kanskje enkelte banker har høyere fokus på alder, inntekt, arbeidsforhold, eller om du kan stille med kausjonist eller har flere låntakere på samme lån. Fordelen med hjelp til refinansiering av gjeld fra Superfinans, er at du får muligheten til å velge tilbudet som passer best for deg ut i fra dine kriterier, og en bank du blir fornøyd med gjennom hele nedbetalingsperioden.

Superfinans | Sammenligning av forbrukslån & refinansiering

Så hvordan kan Superfinans hjelpe deg med refinansiering av gjeld? 

Slik kommer du i gang:

1.

Bruk vår refinansiering kalkulator for å se hvor mye du kan spare

2.

Fyll ut et gratis låneskjema for hvor mye penger du vil låne

3.

Logg deg inn og velg det beste tilbudet for deg!

Når du sender inn søknadsskjemaet via vår nettside, blir denne automatisk sendt ut til alle våre samarbeidende banker. På skjemaet fyller du ut hvor stort lånebeløp du trenger, og om dette gjelder refinansiering av forbruksgjeld du har fra før. Etterpå får du varsel fra oss når tilbud fra bankene kommer inn på din side. Da kan du logge deg inn og se over hvilke tilbud som er mest aktuell for deg. Så her kan du la bankene konkurrere om deg for å gi det beste tilbudet! 

Det viktigste aspektet rundt dette er hvor mye tid du sparer. Skulle du ha kontaktet 19 forskjellige banker på egenhånd og måtte fylle ut 19 søknadsskjema, tar denne prosessen alt for lang tid.

Bedre økonomi med refinansiering av forbrukslån

Det er mange som er i den situasjonen at de har flere forskjellige banker på sine forbrukslån, og bare betaler det de skal hver måned uten å tenke over hvor mye dette koster i renter og gebyrer. Med å samle alle dine små forbrukslån og kreditter kan du spare deg for mye penger og hodebry.

  • Få bedre oversikt over økonomien – Å sjonglere med flere forskjellige banker kan være vanskelig og uoversiktlig. Det er lett å glemme noen betalinger og pådra seg purringer og ekstra gebyrer. Samle alle dine smålån og kreditter i ett lån og sett det på avtalegiro hver måned, da trenger du ikke å bekymre deg over om du har husket å betale til alle denne måneden. 
  • Redusere utgiftene dine på lån – Med smålån og kredittkort får du som regel dårligere rente og høyere utgifter på gebyrer per måned. Blir du en totalkunde hos en bank, får du som regel både bedre rente og mindre kostnader på lånet. 
  • Bli raskere gjeldfri – Ved å samle alle dine lån får du ikke bare mindre kostnader per måned, men også muligheten til å betale ned gjelden mye raskere. Om beløpet du betaler i dag for dine lån og kreditter ikke påvirker økonomien din, kan du altså heller velge å redusere antall år på lånet.

Søk refinansiering ved å benytte vårt enkle søknadsskjema, så kan du velge hva du helst vil – enten redusere dine månedlige kostnader, eller å betale like mye som du gjør i dag og blir raskere gjeldfri.

Bruk vår refinansiering kalkulator for å tilpasse lånet

Vår kalkulator ovenfor er laget for at du skal kunne stipulere hvor høye dine månedlige kostnader blir når du samler alle dine smålån hos en av våre banker. 

Først skriver du inn hvor stort lån du trenger for å dekke alle smålån og kredittkort du har i dag. 

Etterpå kan du enten velge lengste låneperiode for å redusere summen du betaler per måned, eller redusere antall år på kalkulatoren for å hvor mye raskere du kan bli ferdig med å betale på lånene enn det du gjør i dag. Supersmart, ikke sant? 

Vil du vite om flere ting som er supersmart hos oss?

  • Du slipper å sende inn dine personlige dokumenter til hver enkelt bank. 
  • Du slipper å sende noe som helst per post, da alt foregår på nett.
  • Du får raskt varsel når nye tilbud dukker opp i din innboks. 

Som du skjønner har vi en enkel måte å komme i kontakt med flere banker på for å få hjelp til refinansiering av gjeld uten sikkerhet. Det er først når du velger et tilbud som passer for deg at du må innhente dokumenter banken trenger for å innvilge lånet. Disse dokumentene kan du last opp enkelt til banken, uten å måtte forsende noe som helst per post. I tillegg mottar du lånedokumenter elektronisk og signerer med din Bankid. 

Du blir heller ikke nedringt av bankene

Oppsøker du flere banker på egen hånd og fyller ut søknadsskjema på deres nettsider, tar det ikke lang tid før de tar kontakt for å selge inn sine tjenester. Har du tid til å forhandle med 19 forskjellige banker selv? Med jobb, barn og fritidsaktiviteter, har nok de fleste lite tid til overs i det hele tatt til slike ting. 

Når du sender inn en søknad om forbrukslån refinansiering gjennom vår nettside, er denne konfidensiell. Dette betyr at bankene tar ikke direkte kontakt med deg via telefon eller e-post for å presse deg til å ta deres tilbud. Her kan du i ro og mak velge tilbudene som kommer inn uten forstyrrelser, og deretter ta kontakt med banken du ønsker å benytte deg av. 

Gratis og uforpliktende søknad for refinansiering uten sikkerhet

SuperFinans er et merke eid av Sambla Group. SuperFinans er en nordisk låneagent, som samarbeider med 19 banker i Norge og enda flere i våres to andre aktive markeder. Vi ønsker å tilby en så gjennomsiktig tjeneste for hjelp til refinansiering av gjeld for privatpersoner som vil ha en enkel og trygg løsning for dette. Du skal ikke føle at noen følger med på hva du gjør på nettet og hva du gjør i din privatøkonomi. Derfor tilbyr vi helt uforpliktende tilbud fra våre banker, og sender ut kun de opplysningene vi må for at banken skal kunne sende et tilbud gjennom vårt system. Det er heller ingen kostnader forbundet med å bruke vår tjeneste, slik at du vil aldri motta noe regning eller gebyrer for å benytte deg av vår enkle plattform for låneformidling. 

Så, hva venter du på? Prøv vår tjeneste i dag, så ser du hvor refinansiering av forbrukslån på nett kan gjøres!

Våre samarbeidspartnere

Resurs Bank
Nordax Bank
Santander
BRABank
Instabank
Ikanobank
YA Lånet
Bluestep
TFBank
Nordea Direct
Express Bank
Avida
Thorn
Kraft Bank
Komplettbank
Svea finans
ferratum
re:member

FAQs

Koster det noe å refinansiere kredittgjeld?

Nei, snarere tvert imot så er hensikten å spare penger. Ved å samle alle lån hos en bank kan du få bedre renter og til og med kortere nedbetalingstid for å bli gjeldfri.

Hva er refinansiering av lån?

Refinansiering er rett og slett et finere ord for å innhente tilbud for å få bedre betalingsbetingelser. Synes du at du betaler høye renter i dag, er det på tide å se om andre banker kan gi deg et bedre tilbud.

Er søk om refinansiering vanskelig?

Selve søknadsprosessen er veldig enkel hos oss. Du bare fyller ut hvor mye du trenger å låne og deretter litt opplysninger om deg selv og dine inntekter. Hele prosessen tar ikke mer enn 10 minutter, og da kan du få tilbud fra opptil 19 forskjellige banker!

Har dere den billigste refinansiering av lån?

Dette kommer helt an på hvilke tilbud du får fra bankene hos oss. Men fordelen med å benytte oss er at bankene skal få konkurrere om deg som kunde, fremfor at du må oppsøke alle bankene selv for å få det beste tilbudet.

Er søk om refinansiering gratis hos dere?

Ja, vi tar oss ikke betalt i fra deg for å videreformidle banker som vi samarbeider med. Vi tjener penger på vårt samarbeid med bankene.

Kan jeg slå sammen refinansiering kredittkort og forbrukslån?

Ja, dette er fullt mulig. Men for å få dette innvilget er at du ikke overskrider beløpet som bankene kan godkjenne å låne til deg ut i fra inntekt.

Kan jeg be om refinansiering av gjeld uten sikkerhet hos dere?

Ja, du trenger som regel ikke sikkerhet for å refinansiere forbrukslån og kredittkort. Du får altså samlet alle dine kreditter til et samlet forbrukslån, og trenger normalt ikke sikkerhet for dette med mindre bankene ber om dette i tillegg.

Hvor stort beløp kan jeg få låne?

Dette kommer an på dine inntekter og jobbsituasjon i dag. Derfor er det lurt å søke til flere banker samtidig gjennom oss, slik at du kan se hvem som kan gi deg det største lånet og de beste vilkårene.

Hvorfor tilbyr dere hjelp til refinansiering?

Vi synes at alle skal få muligheten til å forhandle sine låneavtaler på en enkel og trygg måte uten å måtte oppsøke bankene direkte selv. Derfor tilbyr vi en uforpliktende tjeneste for refinansiering av lån som hjelper deg med å finne den beste låneavtalen fra flere forskjellige banker.