Finn bedre alternativer til Kredittkort

Er du lei av å føle deg fanget av kredittkortgjeld? SuperFinans er her for å hjelpe deg med å utforske smartere økonomiske alternativer. Det er på tide å frigjøre deg fra kredittkortets begrensninger og oppdage nye måter å administrere din økonomi på. SuperFinans er en del av Sambla Group.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
*Eks: Samlet lånebeløp 250 000 kr. Årlig nom. rente 11.69 %. Effektiv rente 14.87 %. Etableringsgebyr 950 kr. Totalt å betale 392 901 kr. Løpetid min. 1 år – maks. 15 år. Eff.rente: 6,82% - 48,76%.

Dette brukes norske lån til

Mange tror at lån brukes til unødvendige formål som flotte sydenturer, fester, og dyre luksusvarer som vi egentlig ikke har råd til – og det er vel noen som bruker lån til dette også. Men de vanligste årsakene til å ta opp lån er ofte nødvendige formål hvor låntakere ikke ser andre muligheter. 

Superfinans | Sammenligning av forbrukslån & refinansiering
 • Boligrehabilitering – En av hovedårsakene er at banken ikke har mulighet til å låne opp mer penger på boligen, og derfor må kunden velge et forbrukslån istedenfor. Et typisk eksempel er at folk kjøper brukte boliger med vesentlige feil og mangler som må fikses opp snarest. I og med at banken ikke kan låne opp mer på boligen, må da boligkjøperen ta opp et lån i tillegg til boliglånet for å betjene kostnadene for rehabilitering. Etterhvert som tiden går, er det også muligheter med refinansiering av forbrukslån med pant hos banken når boligverdien stiger.
 • Bilreparasjon – For mange er bilen et viktig fremkomstmiddel for å komme seg på jobb, hente unger, og gjøre sine handlerutiner i løpet av uken. Om bilen streiker er det nok mange der ute som vil få en langt vanskeligere hverdag. Men har du ingen andre verdier enn en eldre bil, er det ikke sikkert at banken kan innvilge lån med pant i bilen. I hvert fall ikke om reparasjonskostnader overstiger verdien. 
 • Etablering – Går du med en gründer i magen og vil etablere et eget selskap, kan et forbrukslån hjelpe deg med å finansiere drømmen. Å få etableringsstøtte og bedriftslån for et nyoppstartet selskap er veldig krevende og vanskelig. Derfor er det mange her i Norge som har finansiert sine forretninger med lån uten sikkerhet. 
 • Investering Mange i dag ønsker å spekulere med penger i for eksempel aksjer eller andre investeringsmuligheter. Internett har åpnet en hel verden av muligheter for å få mer verdi for pengene sine. Vi anbefaler selvfølgelig ikke å gjøre slikt om du ikke har inngående kunnskap i de markedene du vil investere i, men muligheten for å få kapital er der om du trenger det med forbrukslån. 

Dette er selvfølgelig ikke de eneste årsakene til at nordmenn tar opp lån, men dette er vanlige årsaker som går ofte igjen hos lån banker.

Hvorfor vurdere alternativer til kredittkort?

Kredittkort kan være nyttige, men de kommer med høye renter, skjulte avgifter og potensiell gjeldsfelle. SuperFinans.no gir deg innsikt i bedre løsninger som kan hjelpe deg med å:

 • Spare Penger: Alternativer som personlige lån og forbrukslån kan tilby lavere rentesatser enn kredittkort, slik at du kan redusere kostnadene ved å låne penger.
 • Økonomisk Planlegging: Med faste månedlige avdrag kan du budsjettere og forutsi dine økonomiske forpliktelser.
 • Unngå Gjeldsspiralen: Kredittkortgjeld kan raskt komme ut av kontroll. Våre alternativer gir deg muligheten til å låne penger med en klar tilbakebetalingsplan.

Våre finansielle alternativer

SuperFinans.no tilbyr en omfattende oversikt over alternative finansieringsmetoder, inkludert:

 • Personlige Lån: Få tilgang til raske personlige lån med gunstige renter og betingelser.
 • Forbrukslån: Velg det beste forbrukslånet som passer dine behov og betalingsevne.
 • Samlelån: Kombiner eksisterende gjeld for en enklere og rimeligere gjeldshåndtering.

Vanlige kriterier for å få beste lån betingelser

Før dere går i gang med søk om lån er det greit å vite de forskjellige kriteriene for å få det innvilget. Dette er blant annet: 

 • Du er over 18 år (enkelte banker kan operere med høyere aldersgrenser)
 • Du har midler til å betjene lånet (inntekt eller kapital)
 • Du har ingen betalingsanmerkninger eller inkassosaker

Derfor er det veldig viktig å ikke la økonomiske problemer forskyves til de blir enda verre. Om du for eksempel har en masse ubetalte regninger på grunn av at du har enten mistet arbeid eller inntekter i husstanden, søk om et lån før du får betalingsanmerkninger for å få hjelp. Da stiller du mye bedre hos banken for å få bedre betingelser på lånet.

Det samme gjelder spesielt kreditter og forbrukslån du har i andre banker. Om du synes at kostnadene blir for mye for deg per måned, så bør du søke om refinansiering i tide.

Ditt første skritt mot økonomisk frihet

Uansett om du ønsker å refinansiere eksisterende gjeld eller finne bedre måter å låne penger på, er Superfinans din pålitelige ressurs for å utforske økonomiske alternativer utenfor kredittkortets begrensninger.

Utforsk våre ressurser, sammenlign alternativer og finn den beste løsningen for dine økonomiske mål. Det er på tide å ta kontroll over din økonomi på en måte som passer deg best.

Våre samarbeidspartnere

Resurs Bank
Nordax Bank
Santander
Leabank
Instabank
Ikanobank
YA Lånet
Bluestep
TFBank
Nordea
Express Bank
Avida
Thorn
Kraft Bank
Bank Norwegian
Svea finans
ferratum
re:member
Morrow Bank