Om SuperFinans

SuperFinans er et merke eid av Sambla Group. Sambla er en nordisk låneagent, som samarbeider med 19 banker i Norge og enda flere i våres to andre aktive markeder.

Med Sambla sin sammenligningstjeneste kan du søke, sammenligne og finne markedets beste tilbud på både forbruks- og refinansieringslån. Takket være Sambla sin tjeneste, kan du og lånegiveren møte hverandre på nett for å løse ditt midlertidige behov for å låne penger.

Vi ønsker å gi deg muligheten til å realisere drømmene dine, eller få orden på de daglige økonomiske utfordringene. Fremfor alt kan du være trygg på at din lånesøknadsbehandling skjer gjennom et trygt, sikkert og brukervennlig nettsted.

De banksamarbeidspartnerne og finansieringsselskapene vi samarbeider med, er velkjente samt kontrollert eller godkjent av Finanstilsynet og annen offentlig myndighet.

Supporten vår er dedikert til å hjelpe med å finne svar på spørsmål du kan ha rundt søk og sammenligning av lånetilbud og bruken av nettstedstjenesten vi leverer, supporten kan kontaktes gjennom å fylle ut vårt brukervennlige kontaktskjema, via chat eller e-post.

Superfinans via Sambla er et varemerke som tilhører Sambla Group som har drevet prissammenligning av lånetilbydere i Norge, Sverige, Danmark og Finland siden 2014. Se mer om Sambla Group her.