Din vei til drømmebilen!

Er drømmebilen utenfor rekkevidde? Superfinans er her for å gjøre drømmen om din egen bil til virkelighet. Med våre skreddersydde billån kan du sette deg bak rattet og nyte friheten ved å eie din egen bil. SuperFinans er en del av Sambla Group.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
*Eks: Samlet lånebeløp 250 000 kr. Årlig nom. rente 11.69 %. Effektiv rente 14.87 %. Etableringsgebyr 950 kr. Totalt å betale 392 901 kr. Løpetid min. 1 år – maks. 15 år. Eff.rente: 6,82% - 48,76%.

Hvorfor søke billån med SuperFinans?

 • Lav rente, lave månedlige avdrag: Vi tilbyr konkurransedyktige renter som gjør bilen du ønsker deg mer tilgjengelig.
 • Fleksible lånebetingelser: Vi tilpasser lånebetingelsene etter din økonomi, slik at du kan betjene lånet komfortabelt.
 • Online søknadsprosess: Med vår online søknadsprosess kan du få svar på lånesøknaden din fra komforten av ditt eget hjem.

Drømmen om en ny bil er bare noen få klikk unna!

Vi jobber for å finne det billigste billånet til deg

Det er ikke garantert at du den billigste renten på markedet når du søker hos oss, da rente fastsettes av mange forskjellige kriterier hos bankene. Men vi skal vise deg hvordan du skal finne det beste rentetilbudet for deg og din økonomiske situasjon når du sammenligner avtaler. Det viktigste å se etter er den effektive renten. Det er lett å kun se på den nominelle renten, som er kun renten på lånet og tar ikke hensyn til alle andre kostnader. 

Den effektive renten derimot, gir deg en totaloversikt over hvor mye lånet vil koste deg pr måned. Denne tar hensyn til alle gebyrer som kommer i tillegg når du etablerer et lån som for eksempel

 • Etableringsgebyr
 • Termingebyrer
 • Faktureringsgebyrer

Så selv om den nominelle renten kan virke noe lavere i ett tilbud, må du også sjekke om dine totale kostnader også blir lavere. Men hvilke andre kriterier kan spille inn på renten du får på et billån? 

 • Kredittverdighet – Dette gir bankene en pekepinn på din betjeningsevne og hvor pålitelig du er i forhold til nedbetaling
 • Lånets løpetid – Et lån med en lang løpetid vil som regel ha noe høyere rente enn et lån med lavere nedbetalingstid
 • Gjeld og inntekter – Har du lite gjeld i fra før av, får du som regel bedre rente enn en som har mye gjeld i forhold til sine månedlige inntekter
 • Etterspørsel- Dette er den eneste faktoren du ikke kan påvirke selv. Er det høy etterspørsel for forbrukslån på markedet vil også renten gå opp på lånene. 

Så selv om du og en god venn på samme alder og samme inntekt søker på et billån, kan fortsatt renten blir forskjellig med tanke på alle disse faktorene som spiller inn.

Vanlige kriterier for å få beste billån betingelser

Før dere går i gang med søk om billån er det greit å vite de forskjellige kriteriene for å få det innvilget. Dette er blant annet: 

 • Du er over 18 år (enkelte banker kan operere med høyere aldersgrenser)
 • Du har midler til å betjene lånet ( inntekt eller kapital)
 • Du har ingen betalingsanmerkninger eller inkassosaker

Derfor er det veldig viktig å ikke la økonomiske problemer forskyves til de blir enda verre. Om du for eksempel har en masse ubetalte regninger på grunn av at du har enten mistet arbeid eller inntekter i husstanden, søk om et lån før du får betalingsanmerkninger for å få hjelp. Da stiller du mye bedre hos banken for å få bedre betingelser på lånet.

Det samme gjelder spesielt kreditter og forbrukslån du har i andre banker. Om du synes at kostnadene blir for mye for deg per måned, så bør du søke om refinansiering i tide.

Ikke la økonomiske bekymringer hindre deg i å få bilen du alltid har ønsket deg. Superfinans er din pålitelige partner for rimelige billån. Start reisen mot drømmebilen i dag!

Våre samarbeidspartnere

Resurs Bank
Nordax Bank
Santander
Leabank
Instabank
Ikanobank
YA Lånet
Bluestep
TFBank
Nordea
Express Bank
Avida
Thorn
Kraft Bank
Bank Norwegian
Svea finans
ferratum
re:member
Morrow Bank