Få økonomisk ny start med Omstartslån hos SuperFinans

Befinner du deg i en økonomisk utfordrende situasjon? Kanskje du står overfor uforutsette regninger eller føler deg overveldet av forskjellige lån og kreditter? Superfinans er her for å hjelpe deg med å få en økonomisk ny start med vårt Omstartslån. SuperFinans er en del av Sambla Group.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
*Eks: Samlet lånebeløp 250 000 kr. Årlig nom. rente 11.69 %. Effektiv rente 14.87 %. Etableringsgebyr 950 kr. Totalt å betale 392 901 kr. Løpetid min. 1 år – maks. 15 år. Eff.rente: 6,82% - 48,76%.

Hva er omstartslån?

Omstartslån er din nøkkel til å restrukturere og forbedre din økonomiske helse. Dette låneproduktet gir deg muligheten til å samle og refinansiere gjelden din, slik at du kan få kontroll over økonomien din og redusere månedlige utgifter.

Hvorfor velge omstartslån hos Superfinans?

 • 1. Personlig Tilnærming: Vi forstår at hver økonomiske situasjon er unik. Derfor tilpasser vi løsningen etter dine spesifikke behov og mål.
 • 2. Fleksibilitet: Vårt Omstartslån tilbyr fleksible betingelser og vilkår, slik at du kan velge den planen som passer best for din økonomiske kapasitet.
 • 3. Sikkerhet: Med mulighet for sikkerhet i din egen bolig gir Omstartslån deg en trygg og pålitelig måte å forbedre din økonomi på.

Slik kommer du i gang:

 • Søknadsprosess: Besøk vår nettside og fyll ut vårt online søknadsskjema. Din søknad vil bli vurdert av vårt dyktige team.
 • Personlig Rådgivning: Vi tilbyr personlig rådgivning for at du skal kunne ta de beste økonomiske beslutningene.
 • Godkjennelse: Etter å ha vurdert din søknad, gir vi deg tilbakemelding.

Vi jobber for å finne det billigste omstartslån for deg

Det er ikke garantert at du den billigste billån rente på markedet når du søker hos oss, da rente fastsettes av mange forskjellige kriterier hos bankene. Men vi skal vise deg hvordan du skal finne det beste rentetilbudet for deg og din økonomiske situasjon når du sammenligner avtaler. Det viktigste å se etter er den effektive renten. Det er lett å kun se på den nominelle renten, som er kun renten på lånet og tar ikke hensyn til alle andre kostnader. 

Den effektive renten derimot, gir deg en totaloversikt over hvor mye lånet vil koste deg pr måned. Denne tar hensyn til alle gebyrer som kommer i tillegg når du etablerer et lån som for eksempel

 • Etableringsgebyr
 • Termingebyrer
 • Faktureringsgebyrer

Så selv om den nominelle renten kan virke noe lavere i ett tilbud, må du også sjekke om dine totale kostnader også blir lavere. Men hvilke andre kriterier kan spille inn på renten du får på et omstartslån? 

 • Kredittverdighet – Dette gir bankene en pekepinn på din betjeningsevne og hvor pålitelig du er i forhold til nedbetaling
 • Lånets løpetid – Et lån med en lang løpetid vil som regel ha noe høyere rente enn et lån med lavere nedbetalingstid
 • Gjeld og inntekter – Har du lite gjeld i fra før av, får du som regel bedre rente enn en som har mye gjeld i forhold til sine månedlige inntekter
 • Etterspørsel- Dette er den eneste faktoren du ikke kan påvirke selv. Er det høy etterspørsel for forbrukslån på markedet vil også renten gå opp på lånene. 

Så selv om du og en god venn på samme alder og samme inntekt søker på et omstartslån, kan fortsatt renten blir forskjellig med tanke på alle disse faktorene som spiller inn.

Vanlige kriterier for å få beste omstartslån betingelser

Før dere går i gang med søk om lån er det greit å vite de forskjellige kriteriene for å få det innvilget. Dette er blant annet: 

 • Du er over 18 år (enkelte banker kan operere med høyere aldersgrenser)
 • Du har midler til å betjene lånet (inntekt eller kapital)
 • Du har ingen betalingsanmerkninger eller inkassosaker

Derfor er det veldig viktig å ikke la økonomiske problemer forskyves til de blir enda verre. Om du for eksempel har en masse ubetalte regninger på grunn av at du har enten mistet arbeid eller inntekter i husstanden, søk om et lån før du får betalingsanmerkninger for å få hjelp. Da stiller du mye bedre hos banken for å få bedre betingelser på lånet.

Det samme gjelder spesielt kreditter og forbrukslån du har i andre banker. Om du synes at kostnadene blir for mye for deg per måned, så bør du søke om refinansiering i tide.

Ny økonomisk start

Med Omstartslån fra Superfinans kan du senke dine månedlige utgifter, øke din økonomiske frihet og bygge en sunnere økonomisk fremtid.

Er du klar for en økonomisk nystart? Superfinans er din pålitelige partner på veien mot en bedre økonomisk fremtid.

Våre samarbeidspartnere

Resurs Bank
Nordax Bank
Santander
BRABank
Instabank
Ikanobank
YA Lånet
Bluestep
TFBank
Nordea Direct
Express Bank
Avida
Thorn
Kraft Bank
Komplettbank
Svea finans
ferratum
re:member