Søk lån hos 19 banker

SuperFinans er finansagent for flere velkjente banker og långivere. Vi er en nordisk låneagent, som samarbeider med 19 forskjellige banker i Norge. Med vår sammenligningstjeneste kan du søke, sammenligne og finne gode tilbud på både forbrukslån og refinansiering. SuperFinans er en del av Sambla Group.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
*Eks: Samlet lånebeløp 250 000 kr. Årlig nom. rente 11.69 %. Effektiv rente 14.87 %. Etableringsgebyr 950 kr. Totalt å betale 392 901 kr. Løpetid min. 1 år – maks. 15 år. Eff.rente: 6,82% - 48,76%.

Vi er en nordisk låneformidlingstjeneste

SuperFinans en del av Sambla Group er opprettet for å betjene lånesøkere i norden og Norge. Vi hjelper deg med å finne det beste lånetilbudet. Dette er mulig fordi vi lar lånegiverne og bankene konkurrere om deg som potensiell fremtidig kunde, slik at dere lettere finner hverandre. Våre samarbeidspartnere er velkjente innen bank og finans, og gransket av relevante myndigheter samt godkjente i forbindelse med Finanstilsynet.

  • Uforpliktende søknad
  • Du kan søke om lån opptil 600 000 kr
  • Velg mellom ulike lånetilbud

Sammenlign forbruks- og refinansieringslån uten sikkerhet

SuperFinans er et merke eid av Sambla Group. SuperFinans er en nordisk låneagent, som samarbeider med 19 banker i Norge og enda flere i våres to andre aktive markeder.

Med SuperFinans sin sammenligningstjeneste kan du søke, sammenligne og finne markedets beste tilbud på både forbruks- og refinansieringslån. Takket være SuperFinans sin tjeneste, kan du og lånegiveren møte hverandre på nett for å løse ditt midlertidige behov for å låne penger.

Vi ønsker å gi deg muligheten til å realisere drømmene dine, eller få orden på de daglige økonomiske utfordringene. Fremfor alt kan du være trygg på at din lånesøknadsbehandling skjer gjennom et trygt, sikkert og brukervennlig nettsted.

De banksamarbeidspartnerne og finansieringsselskapene vi samarbeider med, er velkjente samt kontrollert eller godkjent av Finanstilsynet og annen offentlig myndighet.

Supporten vår er dedikert til å hjelpe med å finne svar på spørsmål du kan ha rundt søk og sammenligning av lånetilbud og bruken av nettstedstjenesten vi leverer, supporten kan kontaktes gjennom å fylle ut vårt brukervennlige kontaktskjema, via chat eller e-post.

Nøkkelkriterier

  • Minst 18 år
  • Årslønn på 120k
  • Folkeregistrert i Norge i minst ett år

Du må være minst 18 år gammel og ha en månedlig inntekt på minst 10 000 kroner. Du må ha vært folkeregistrert i Norge i minst ett år. Det er en fordel, men ikke et absolutt krav, at du ikke har noen betalingsanmerkninger.

Våre samarbeidspartnere

Resurs Bank
Nordax Bank
Santander
Leabank
Instabank
Ikanobank
YA Lånet
Bluestep
TFBank
Nordea
Express Bank
Avida
Thorn
Kraft Bank
Bank Norwegian
Svea finans
ferratum
re:member
Morrow Bank