Kredittlån hos Superfinans: Fleksibel økonomisk støtte

Trenger du økonomisk fleksibilitet? Da er kredittlån hos Superfinans svaret for deg. Vi gir deg tilgang til en pålitelig kilde for økonomisk støtte når du trenger det mest. Med våre kredittlån kan du håndtere uforutsette utgifter, realisere drømmene dine, eller konsolidere gjeld på en smart måte. SuperFinans er en del av Sambla Group.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
*Eks: Samlet lånebeløp 250 000 kr. Årlig nom. rente 11.69 %. Effektiv rente 14.87 %. Etableringsgebyr 950 kr. Totalt å betale 392 901 kr. Løpetid min. 1 år – maks. 15 år. Eff.rente: 6,82% - 48,76%.

Dette brukes norske kredittlån til

Mange tror at kredittlån brukes til unødvendige formål som flotte sydenturer, fester, og dyre luksusvarer som vi egentlig ikke har råd til – og det er vel noen som bruker lån til dette også. Men de vanligste årsakene til å ta opp kredittlån er ofte nødvendige formål hvor låntakere ikke ser andre muligheter. 

Superfinans | Sammenligning av forbrukslån & refinansiering
 • Boligrehabilitering – En av hovedårsakene er at banken ikke har mulighet til å låne opp mer penger på boligen, og derfor må kunden velge et forbrukslån istedenfor. Et typisk eksempel er at folk kjøper brukte boliger med vesentlige feil og mangler som må fikses opp snarest. I og med at banken ikke kan låne opp mer på boligen, må da boligkjøperen ta opp et lån i tillegg til boliglånet for å betjene kostnadene for rehabilitering. Etterhvert som tiden går, er det også muligheter med refinansiering av forbrukslån med pant hos banken når boligverdien stiger.
 • Bilreparasjon – For mange er bilen et viktig fremkomstmiddel for å komme seg på jobb, hente unger, og gjøre sine handlerutiner i løpet av uken. Om bilen streiker er det nok mange der ute som vil få en langt vanskeligere hverdag. Men har du ingen andre verdier enn en eldre bil, er det ikke sikkert at banken kan innvilge lån med pant i bilen. I hvert fall ikke om reparasjonskostnader overstiger verdien. 
 • Etablering – Går du med en gründer i magen og vil etablere et eget selskap, kan et forbrukslån hjelpe deg med å finansiere drømmen. Å få etableringsstøtte og bedriftslån for et nyoppstartet selskap er veldig krevende og vanskelig. Derfor er det mange her i Norge som har finansiert sine forretninger med lån uten sikkerhet. 
 • Investering Mange i dag ønsker å spekulere med penger i for eksempel aksjer eller andre investeringsmuligheter. Internett har åpnet en hel verden av muligheter for å få mer verdi for pengene sine. Vi anbefaler selvfølgelig ikke å gjøre slikt om du ikke har inngående kunnskap i de markedene du vil investere i, men muligheten for å få kapital er der om du trenger det med forbrukslån. 

Dette er selvfølgelig ikke de eneste årsakene til at nordmenn tar opp kredittlån, men dette er vanlige årsaker som går ofte igjen hos kredittlån banker.

Hvorfor velge våre Kredittlån?

 • Fleksible Kredittgrenser: Superfinans tilbyr kredittlån med fleksibilitet , slik at du kan tilpasse lånet etter dine behov.
 • Konkurransedyktige Renter: Vi tilbyr gunstige rentesatser som passer ditt budsjett.
 • Ingen Pant Nødvendig: Våre kredittlån krever ingen pant eller sikkerhet, noe som gjør søknadsprosessen passer for de fleste.
 • Sikker og Pålitelig: Superfinans prioriterer sikkerheten og personvernet til våre kunder. Din informasjon er alltid trygg hos oss.

Vi jobber for å finne det billigste kredittlån for deg

Det er ikke garantert at du den billigste kredittlån rente på markedet når du søker hos oss, da rente fastsettes av mange forskjellige kriterier hos bankene. Men vi skal vise deg hvordan du skal finne det beste rentetilbudet for deg og din økonomiske situasjon når du sammenligner avtaler. Det viktigste å se etter er den effektive renten. Det er lett å kun se på den nominelle renten, som er kun renten på lånet og tar ikke hensyn til alle andre kostnader. 

Den effektive renten derimot, gir deg en totaloversikt over hvor mye lånet vil koste deg pr måned. Denne tar hensyn til alle gebyrer som kommer i tillegg når du etablerer et lån som for eksempel

 • Etableringsgebyr
 • Termingebyrer
 • Faktureringsgebyrer

Så selv om den nominelle renten kan virke noe lavere i ett tilbud, må du også sjekke om dine totale kostnader også blir lavere. Men hvilke andre kriterier kan spille inn på renten du får på et kredittlån? 

 • Kredittverdighet – Dette gir bankene en pekepinn på din betjeningsevne og hvor pålitelig du er i forhold til nedbetaling
 • Lånets løpetid – Et lån med en lang løpetid vil som regel ha noe høyere rente enn et lån med lavere nedbetalingstid
 • Gjeld og inntekter – Har du lite gjeld i fra før av, får du som regel bedre rente enn en som har mye gjeld i forhold til sine månedlige inntekter
 • Etterspørsel- Dette er den eneste faktoren du ikke kan påvirke selv. Er det høy etterspørsel for forbrukslån på markedet vil også renten gå opp på lånene. 

Så selv om du og en god venn på samme alder og samme inntekt søker på et kredittlån, kan fortsatt renten blir forskjellig med tanke på alle disse faktorene som spiller inn.

Vanlige kriterier for å få beste kredittlån betingelser

Nøkkelkriterier

 • Minst 18 år
 • Årslønn på 120k
 • Folkeregistrert i Norge i minst ett år

Du må være minst 18 år gammel og ha en månedlig inntekt på minst 10 000 kroner. Du må ha vært folkeregistrert i Norge i minst ett år. Det er en fordel, men ikke et absolutt krav, at du ikke har noen betalingsanmerkninger.

Derfor er det veldig viktig å ikke la økonomiske problemer forskyves til de blir enda verre. Om du for eksempel har en masse ubetalte regninger på grunn av at du har enten mistet arbeid eller inntekter i husstanden, søk om et lån før du får betalingsanmerkninger for å få hjelp. Da stiller du mye bedre hos banken for å få bedre betingelser på lånet.

Det samme gjelder spesielt kreditter og forbrukslån du har i andre banker. Om du synes at kostnadene blir for mye for deg per måned, så bør du søke om refinansiering i tide.

Søk nå og få kredittlån muligheter

La Superfinans hjelpe deg med å oppnå den økonomiske friheten du fortjener. Søk nå for våre kredittlån.

Besøk Superfinans.no i dag for å starte din søknad om kredittlån. Vi er her for å støtte dine økonomiske mål og gjøre din økonomiske fremtid lysere.

Våre samarbeidspartnere

Resurs Bank
Nordax Bank
Santander
Leabank
Instabank
Ikanobank
YA Lånet
Bluestep
TFBank
Nordea
Express Bank
Avida
Thorn
Kraft Bank
Bank Norwegian
Svea finans
ferratum
re:member
Morrow Bank