Gjør drømmeboligen klar med et oppussingslån!

Oppnå drømmeboligen din med et oppussingslån. Drømmer du om et oppgradert kjøkken eller et mer moderne bad? Da er du blant mange nordmenn som vurderer oppussing av egen bolig i år! Hos Superfinans tilbyr vi skreddersydde finansieringsløsninger som kan hjelpe deg med å realisere oppussingsplanene dine. Ved å vurdere et oppussingslån får du muligheten til å starte på prosjektene og ideene du har hatt en stund.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
*Eks: Samlet lånebeløp 250 000 kr. Årlig nom. rente 11.69 %. Effektiv rente 14.87 %. Etableringsgebyr 950 kr. Totalt å betale 392 901 kr. Løpetid min. 1 år – maks. 15 år. Eff.rente: 6,82% - 48,76%.

Hvorfor utforske lånemuligheter til oppussing med SuperFinans?

For at du skal kunne bruke mer tid på oppussing og mindre tid på å sammenligne banker og lånetilbud, har vi gjort jobben for deg. 

 • Lavere rente gir lavere månedlige kostnader: Oppdag muligheten til å potensielt redusere dine lånekostnader med konkurransedyktige tilbud.
 • Fleksible lånebetingelser: Vi tilbyr tilpassede lånevilkår som kan gjøre nedbetalingsprosessen lettere for din økonomi.
 • Online søknadsprosess: Få svar på lånesøknaden din uten behov for å besøke banken først

Du er nær muligheten til å begynne ditt drømmeprosjekt.

Smarte strategier for kostnadseffektiv oppussing

Effektiv økonomistyring er nøkkelen til å unngå å overskride budsjettet ditt under oppussingsprosjekter. En grundig forberedelse og detaljert budsjettering er avgjørende. Start med å skrive ned alle forventede utgifter og oppdel dem i kategorier basert på hva du kan utføre selv og hva du må ansette profesjonelle til å håndtere. Det er viktig å ha realistiske kostnadsforventninger og en klar tidsplan.

Her er våre tips for å strekke oppussingsbudsjettet ditt:

 • Innhent tilbud: Konkurransedyktige anbud fra håndverkere kan redusere kostnadene i lengden. Gjennomfør en omfattende vurdering av håndverkere for å sikre at du ansetter pålitelige fagfolk. Tips fra venner og kjente kan være uvurderlige her.
 • Jakt på rabatter: Vær på utkikk etter salg og sammenlign priser på nødvendige materialer som fliser og gulv i forskjellige forretninger.
 • Bruk ditt nettverk: Få med venner og familie til å hjelpe med noen oppgaver, som for eksempel riving. Det blir litt uformelt, og mat som belønning kan gjøre det både billigere og skape gode bånd
 • Revurder din daglige økonomi: Hvis pengene blir knappe, sjekk ut daglige utgifter. Små justeringer, som å handle smartere, kan gi litt ekstra penger til oppussing.

Med disse metodene kan du holde renoveringen innenfor budsjettet og kanskje til og med spare penger underveis.

Vårt mål er å veilede deg

Renten fastsettes av mange ulike kriterier hos bankene, så det er ikke alltid garantert at du får den billigste renten på oppussingslån når du søker hos oss. Det beste du kan gjøre for å finne det beste tilbudet for deg og din økonomiske situasjon er å notere deg den effektive renten. I mange tilfeller er det lett å vurdere lån kun basert på nominell rente, men dette er kun renten på selve lånet – som betyr at den ikke tar hensyn til alle andre kostnader som kan forekomme. Ved å se på den effektive renten, får du en oversikt basert på alle gebyrer som kommer i tillegg til lånet. Blant disse finner du:

 • Etableringsgebyr
 • Termingebyrer
 • Faktureringsgebyrer

Så selv om den nominelle renten kan virke noe lavere i ett tilbud, burde du også sjekke om dine totale kostnader også blir lavere. 

Hvilke andre faktorer som kan påvirke renten?

 • Kredittverdighet – Dette gir bankene en pekepinn på din betjeningsevne og hvor pålitelig du er i forhold til nedbetaling
 • Lånets løpetid – Et lån med en lang løpetid vil som regel ha noe høyere rente enn et lån med lavere nedbetalingstid
 • Gjeld og inntekter – Har du lite gjeld i fra før av, får du som regel bedre rente enn en som har mye gjeld i forhold til sine månedlige inntekter
 • Etterspørsel- Dette er den eneste faktoren du ikke kan påvirke selv. Er det høy etterspørsel for forbrukslån på markedet vil også renten gå opp på lånene. 

Så husk at selv om du og en venn på samme alder og inntektsnivå søker om et lån online, kan rentesatsen fremdeles variere betydelig på grunn av de forskjellige faktorene som påvirker lånebetingelsene.

Noen viktige kriterier for gunstige lånevilkår:

For å sikre deg de beste lånebetingelsene, er det viktig å være oppmerksom på de vanlige kriteriene før du starter søknadsprosessen. Disse inkluderer:

 • Alderskrav: De fleste långivere krever at lånesøkere er over 18 år, selv om noen banker kan ha høyere aldersgrenser.
 • Betalingsevne: Det er viktig å ha midler til å betjene lånet, enten gjennom fast inntekt eller egenkapital.
 • Betalingshistorikk: Du har ingen betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

Gi hjemmet ditt en sommeroppgradering

Et stort antall nordmenn foretrekker å pusse opp i løpet av våren og sommeren. De siste årene har vi brukt over 80 milliarder kroner per år på oppussing totalt. Snøen smelter, solen skinner og ny energi hentes. SuperFinans er derfor her for å hjelpe deg med å navigere gjennom finansielle utfordringer og finne løsninger som passer best for din økonomiske situasjon.

Våre samarbeidspartnere

Resurs Bank
Nordax Bank
Santander
Leabank
Instabank
Ikanobank
YA Lånet
Bluestep
TFBank
Nordea
Express Bank
Avida
Thorn
Kraft Bank
Bank Norwegian
Svea finans
ferratum
re:member
Morrow Bank