Lån fra Norden: Få de beste lånetilbudene fra nordiske banker

Velkommen til SuperFinans – En del av Sambla Group.
Ønsker du å låne penger til de beste betingelser? Da bør du vurdere å ta opp et lån fra en nordisk bank. Nordiske banker er kjent for sin pålitelighet, konkurransedyktige renter og gode lånevilkår.

Vi hjelper deg med å finne de beste lånetilbudene fra anerkjente nordiske långivere.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
*Eks: Samlet lånebeløp 250 000 kr. Årlig nom. rente 11.69 %. Effektiv rente 14.87 %. Etableringsgebyr 950 kr. Totalt å betale 392 901 kr. Løpetid min. 1 år – maks. 15 år. Eff.rente: 6,82% - 48,76%.

Hvorfor velge lån fra Norden?

Konkurransedyktige renter: Nordiske banker tilbyr ofte gunstige renter sammenlignet med andre lånealternativer. Dette betyr at du kan spare penger på rentekostnader og ha bedre økonomisk fleksibilitet.

Pålitelighet: Nordiske banker er kjent for sin solide økonomi og strenge reguleringer. Ved å velge en nordisk bank, kan du ha tillit til at du samarbeider med en pålitelig og trygg långiver.

Gode lånevilkår: Nordiske banker tilbyr ofte gunstige lånevilkår, som fleksiblenedbetalingsplaner, mulighet for avdragsfrie perioder og muligheten til å refinansiere eksisterende lån. Dette gir deg større frihet og tilpasningsevne i låneavtalen.

Enkel søknadsprosess: Søknadsprosessen for lån fra nordiske banker er vanligvis enkel og brukervennlig. Du kan fylle ut søknaden fullt online.

Superfinans | Sammenligning av forbrukslån & refinansiering
 • Boligrehabilitering – En av hovedårsakene er at banken ikke har mulighet til å låne opp mer penger på boligen, og derfor må kunden velge et forbrukslån istedenfor. Et typisk eksempel er at folk kjøper brukte boliger med vesentlige feil og mangler som må fikses opp snarest. I og med at banken ikke kan låne opp mer på boligen, må da boligkjøperen ta opp et lån i tillegg til boliglånet for å betjene kostnadene for rehabilitering. Etterhvert som tiden går, er det også muligheter med refinansiering av forbrukslån med pant hos banken når boligverdien stiger.
 • Bilreparasjon – For mange er bilen et viktig fremkomstmiddel for å komme seg på jobb, hente unger, og gjøre sine handlerutiner i løpet av uken. Om bilen streiker er det nok mange der ute som vil få en langt vanskeligere hverdag. Men har du ingen andre verdier enn en eldre bil, er det ikke sikkert at banken kan innvilge lån med pant i bilen. I hvert fall ikke om reparasjonskostnader overstiger verdien. 
 • Etablering – Går du med en gründer i magen og vil etablere et eget selskap, kan et forbrukslån hjelpe deg med å finansiere drømmen. Å få etableringsstøtte og bedriftslån for et nyoppstartet selskap er veldig krevende og vanskelig. Derfor er det mange her i Norge som har finansiert sine forretninger med lån uten sikkerhet. 
 • Investering Mange i dag ønsker å spekulere med penger i for eksempel aksjer eller andre investeringsmuligheter. Internett har åpnet en hel verden av muligheter for å få mer verdi for pengene sine. Vi anbefaler selvfølgelig ikke å gjøre slikt om du ikke har inngående kunnskap i de markedene du vil investere i, men muligheten for å få kapital er der om du trenger det med forbrukslån. 

Dette er selvfølgelig ikke de eneste årsakene til at nordmenn tar opp forbrukslån, men dette er vanlige årsaker som går ofte igjen hos forbrukslån banker.

Hvordan fungerer det?

Fyll ut lånesøknaden: Start søknadsprosessen ved å fylle ut vår enkle og sikre lånesøknad. Du vil bli bedt om å oppgi nødvendig informasjon om deg selv og din økonomiske situasjon. Vi finner de beste tilbudene: Basert på dine opplysninger søker vi gjennom et nettverk av nordiske långivere og finner de beste lånetilbudene som passer dine behov og økonomi.

Sammenlign og velg: Vi presenterer deg for flere lånetilbud fra pålitelige nordiske banker. Du kan sammenligne renter, vilkår og betingelser før du tar en informert beslutning. Fullfør lånesøknaden: Når du har valgt det lånetilbudet som passer deg best, hjelper vi deg med å fullføre søknadsprosessen. Vi veileder deg gjennom de nødvendige stegene for å sikre en smidig prosess.

Hvilke andre kriterier kan spille inn på renten du får på et forbrukslån? 

 • Kredittverdighet – Dette gir bankene en pekepinn på din betjeningsevne og hvor pålitelig du er i forhold til nedbetaling
 • Lånets løpetid – Et lån med en lang løpetid vil som regel ha noe høyere rente enn et lån med lavere nedbetalingstid
 • Gjeld og inntekter – Har du lite gjeld i fra før av, får du som regel bedre rente enn en som har mye gjeld i forhold til sine månedlige inntekter
 • Etterspørsel- Dette er den eneste faktoren du ikke kan påvirke selv. Er det høy etterspørsel for forbrukslån på markedet vil også renten gå opp på lånene. 

Så selv om du og en god venn på samme alder og samme inntekt søker på et forbrukslån, kan fortsatt renten blir forskjellig med tanke på alle disse faktorene som spiller inn.

Vanlige kriterier for å få beste lån betingelser

Før dere går i gang med søk om lån er det greit å vite de forskjellige kriteriene for å få det innvilget. Dette er blant annet: 

 • Du er over 18 år (enkelte banker kan operere med høyere aldersgrenser)
 • Du har midler til å betjene lånet ( inntekt eller kapital)
 • Du har ingen betalingsanmerkninger eller inkassosaker

Derfor er det veldig viktig å ikke la økonomiske problemer forskyves til de blir enda verre. Om du for eksempel har en masse ubetalte regninger på grunn av at du har enten mistet arbeid eller inntekter i husstanden, søk om et lån før du får betalingsanmerkninger for å få hjelp. Da stiller du mye bedre hos banken for å få bedre betingelser på lånet.

Det samme gjelder spesielt kreditter og forbrukslån du har i andre banker. Om du synes at kostnadene blir for mye for deg per måned, så bør du søke om refinansiering i tide.

Våre samarbeidspartnere

Resurs Bank
Nordax Bank
Santander
Leabank
Instabank
Ikanobank
YA Lånet
Bluestep
TFBank
Nordea
Express Bank
Avida
Thorn
Kraft Bank
Bank Norwegian
Svea finans
ferratum
re:member
Morrow Bank

Ofte stilte spørsmål

Hva er lån?

Lån er et lån hvor det ikke kreves sikkerhet med pant i gjenstander, eller en årsak til hvorfor du ønsker å låne penger.

Hvorfor velge lån fra Norden?

Konkurransedyktige renter: Nordiske banker tilbyr ofte gunstige renter sammenlignet med
andre lånealternativer. Dette betyr at du kan spare penger på rentekostnader og ha bedre
økonomisk fleksibilitet.

Pålitelighet: Nordiske banker er kjent for sin solide økonomi og strenge reguleringer. Ved å
velge en nordisk bank, kan du ha tillit til at du samarbeider med en pålitelig og trygg långiver.

Gode lånevilkår: Nordiske banker tilbyr ofte gunstige lånevilkår, som fleksible
nedbetalingsplaner, mulighet for avdragsfrie perioder og muligheten til å refinansiere
eksisterende lån. Dette gir deg større frihet og tilpasningsevne i låneavtalen.

Enkel søknadsprosess: Søknadsprosessen for lån fra nordiske banker er vanligvis enkel og
brukervennlig. Du kan fylle ut søknaden fullt online.

Har dere et billig lån?

Superfinans har samarbeid med 19 forskjellige banker som jobber for å gi det beste tilbudet til deg. Vi kan ikke garantere det billigste lånet på markedet, men vi gir deg tips og råd på nettsiden om hvordan du kommer best ut av søknadsprosessen.