Lån fra Norden | SuperFinans

Det å få et lånetilbud fra en bank har endret seg de siste årene. Borte er den gangen man måtte planlegge et møte med sin lokale bank for å få et lånetilbud. Mange banker har flyttet flertallet av tjenestene sine på nett. Digitalisering har ført til at nordiske banker nå er tilgjengelige på det norske markedet. Det er gode nyheter for personer som har behov for lån, for når konkurransen på lånemarkedet blir tøffere, går lånekostnadene vanligvis ned.

SuperFinans (en del av Sambla Group) er opprettet for å betjene lånesøkere i norden og Norge. SuperFinans hjelper deg med å sammenligne mange norske långivere i tillegg til kjente långivere i Sverige, Finland, Estland og Danmark.

Usikrede lån fra tradisjonelle banker vanligvis kan bli litt billigere enn lån som digitale banker og utenlandske långivere tilbyr. Men disse tallene forteller ikke hele sannheten, ettersom tradisjonelle banker vanligvis har andre vilkår som du må oppfylle før du kan søke om lån. Mange nasjonale banker tilbyr bare lån til egne kunder, og renten på usikrede lån avhenger av kundestatusen din. Digitale banker og utenlandske långivere er mye mer fleksible, og lånet kan være på kontoen din samme dag som du godkjente lånetilbudet.

Sammenlign 19 nordiske banklån her

Selv om lån fra tradisjonelle banker kan være billigere, bør du ikke glemme å sammenligne de digitale nordiske banker også. Låneprosessen kan ta lang tid i tradisjonelle banker, fordi du kanskje først må være kunde før du i det hele tatt kan tenke på å søke om lån. Når folk søker om usikrede lån, ønsker de vanligvis ikke å vente lenge på at lånet skal godkjennes, og det er derfor digitale banker et godt alternativ for alle.

Den klare fordelen med digitale långivere fleksibiliteten. Vi anbefaler på det sterkeste at du sammenligner mange forskjellige alternativer før du søker om lån. Det er den ENESTE måten du kan være sikker på at du ikke betaler for mye for det usikrede lånet ditt. Bruk SuperFinans og se hvor du kan få det billigste lånet.

Sammenlign lån med SuperFinans
Den klare fordelen med digitale fleksibiliteten.

Sammenlign 19 nordiske banklån her

Sammenligning av lån er økonomisk smart

Det er aldri lurt å ta det første lånetilbudet du får, for det kan bli en veldig dyr beslutning. Hvis du bruker litt tid på å sammenligne ulike alternativer kan du spare mye penger. Sammenligning av lån med SuperFinans er helt uforpliktende, det koster deg ingenting og du får det beste tilbudet. Vi er en nordisk låneformidlingstjeneste. Søk lån hos over 17 banker, og motta det beste tilbudet. Med SuperFinans kan du få låneavtaler fra velkjente norske og nordiske långivere. Sammenligning av lån er økonomisk smart, uansett om du søker om et nytt lån eller om du allerede har lån. Det er mulig at du kan få en bedre avtale for det nåværende lånet ditt, og det betyr naturligvis at du sparer penger.

Sammenlign lån med SuperFinans:

  1. Velg lånebeløp, lånetidspunkt og månedlig nedbetaling
  2. Fyll ut lånesøknaden
  3. Du får mange tilbud fra ulike långivere
  4. Velg det som passer for deg
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
*Eks: Samlet lånebeløp 250 000 kr. Årlig nom. rente 11.69 %. Effektiv rente 14.87 %. Etableringsgebyr 950 kr. Totalt å betale 392 901 kr. Løpetid min. 1 år – maks. 15 år. Eff.rente: 6,82% - 48,76%.