Fra kyst til kyst: Drømmereise med båtlån!

Drømmer du om å utforske blå hav, dype fjorder eller ankre båten din i en stille og idyllisk bukt? Med SuperFinans har du muligheten til å realisere dine drømmer! Vi kan tilby personlig tilpassede båtlån som passer din livsstil og økonomi, slik at du kan ta plass ved roret og seile mot nye horisonter. SuperFinans er en del av Sambla Group.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet
Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
*Eks: Samlet lånebeløp 250 000 kr. Årlig nom. rente 11.69 %. Effektiv rente 14.87 %. Etableringsgebyr 950 kr. Totalt å betale 392 901 kr. Løpetid min. 1 år – maks. 15 år. Eff.rente: 6,82% - 48,76%.

Hvorfor utforske båtlån med SuperFinans?

Det finnes mange forskjellige båter, og mange forskjellige lånemuligheter. For at du skal kunne bruke mer tid på drømmebåten og mindre tid på å sammenligne banker og lånetilbud, har vi gjort jobben for deg. 

 • Lav rente, lave månedlige avdrag: Med våre konkurransedyktige rentesatser blir drømmebåten mer tilgjengelig enn noensinne.
 • Fleksible lånebetingelser: Vi tilpasser lånevilkårene til din økonomi for å gjøre nedbetalingsprosessen mer overkommelig.
 • Online søknadsprosess: På denne måten får du muligheten til å få svar på lånesøknaden din uten å først måtte besøke banken.

Bare et par klikk skiller deg fra å realisere drømmen om din nye båt!

Vi jobber for å finne det billigste båtlånet

Renten fastsettes av mange ulike kriterier hos bankene, så det er ikke alltid garantert at du får den billigste renten på båtlån når du søker hos oss. Det beste du kan gjøre for å finne det beste tilbudet for deg og din økonomiske situasjon er å notere deg den effektive renten. I mange tilfeller er det lett å vurdere lån kun basert på nominell rente, men dette er kun renten på selve lånet – som betyr at den ikke tar hensyn til alle andre kostnader som kan forekomme. Ved å se på den effektive renten, får du en oversikt basert på alle gebyrer som kommer i tillegg til lånet. Blant disse finner du:

 • Etableringsgebyr
 • Termingebyrer
 • Faktureringsgebyrer

Så selv om den nominelle renten kan virke noe lavere i ett tilbud, burde du også sjekke om dine totale kostnader også blir lavere. 

Hvilke andre faktorer som kan påvirke renten du får på et båtlån?

 • Kredittverdighet – Dette gir bankene en pekepinn på din betjeningsevne og hvor pålitelig du er i forhold til nedbetaling
 • Lånets løpetid – Et lån med en lang løpetid vil som regel ha noe høyere rente enn et lån med lavere nedbetalingstid
 • Gjeld og inntekter – Har du lite gjeld i fra før av, får du som regel bedre rente enn en som har mye gjeld i forhold til sine månedlige inntekter
 • Etterspørsel- Dette er den eneste faktoren du ikke kan påvirke selv. Er det høy etterspørsel for forbrukslån på markedet vil også renten gå opp på lånene. 

Så husk at selv om du og en venn på samme alder og inntektsnivå søker om et lån online, kan rentesatsen fremdeles variere betydelig på grunn av de forskjellige faktorene som påvirker lånebetingelsene.

Viktige kriterier for å sikre gunstige lånevilkår ved båtlån

For å sikre deg de beste lånebetingelsene, er det viktig å være oppmerksom på de vanlige kriteriene før du starter søknadsprosessen. Disse inkluderer:

 • Alderskrav: De fleste långivere krever at lånesøkere er over 18 år, selv om noen banker kan ha høyere aldersgrenser.
 • Betalingsevne: Det er viktig å ha midler til å betjene lånet, enten gjennom fast inntekt eller egenkapital.
 • Betalingshistorikk: Du har ingen betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

Sett seil og kast anker

Ikke la økonomiske bekymringer stå i veien for å realisere din båtdrøm! Bli med i fellesskapet av tusenvis av fornøyde kunder som har valgt SuperFinans. Vi er her for å hjelpe deg med å navigere gjennom finansielle utfordringer og finne løsninger som passer best for din økonomiske situasjon.

Våre samarbeidspartnere

Resurs Bank
Nordax Bank
Santander
Leabank
Instabank
Ikanobank
YA Lånet
Bluestep
TFBank
Nordea
Express Bank
Avida
Thorn
Kraft Bank
Bank Norwegian
Svea finans
ferratum
re:member
Morrow Bank